Доставка на цветя

Бутик за цветя „Анжели“ приема вашите поръчки за доставка на цветя и подаръци за цялата страна седем дни в седмицата, всеки ден от годината.
Как може да поръчате цветя онлайн?

Според предпочитанията ви за срок на доставка имате възможност да избирате между три опции при поръчка:

  • Стандартна: важи за цялата страна и се заявява поне един ден преди желаната дата. Цената е 5 лв. независимо от населеното място;
  • Експресна: извършва се в в рамките на работното време в деня на вашата поръчка. Важи за градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Кърджали.  Цената е 7 лв.;
  • Супер експресна: изпълнява се до 4 часа след изпращане на окончателната заявка. Цената на услугата е 10 лв. и е само за гр. София! 

Забележка: За страната доставките в неделен ден се извършват само след предварително запитване на тел. 0883370032 или на e-mail: store@floangely.com.

В кои часове се изпълняват поръчките?
Всеки клиент има възможност да избере най-подходящия интервал за получаване на поръчаните цветя:

  • От 8:00 ч. до 12:00 ч.
  • От 12:00 ч. до 17:00 ч.
  • От 17:00 ч. до 20:00 ч. 

Описаните по-горе часове за изпълнение не важат за дните 14-ти февруари и 8-ми март поради невъзможност да се гарантира с точност доставка в желаното време!

Защо да се доверя на „Анжели“?
Бутик „Анжели“ доставя букети и подаръци вече едно десетилетие. Може да се доверите на нашия опит и професионализъм, за да донесете радост на любим човек по всякакъв повод като рожден ден, професионален празник или юбилей. А за да гарантираме отличното състояние и свежестта на цветята, използваме собствен куриер за транспортиране на избраните от вас продукти.

За поръчки се обадете сега на телефони:

0888 032 888

0883 37 00 32

0887 07 68 08
0888 80 50 16

Очакваме ви!

Доставка на цветя

Бутик за цветя АНЖЕЛИ изпълнява доставка на цветя в София и страната всеки ден от седмицата и 365 дни в годината. Доставката на цветя се изпълнява с лични куриери, както и с помощта на куриерски фирми.

Доставка на цветя в София

Доставката на цветя в гр. София  се извършва с личен куриер, което гарантира бързата доставка и свежестта на цветята. На територията на гр. София, доставката на цветя е възможно да бъде изпълнена Супер експресно в рамките на един час при бърза поръчка на тел. 0888 032 888 и избор от наличните цветя в нашите магазини. Експресната доставка на цветя за деня се изпълнява за 4 часа. Стандартната доставка на цветя и подаръци за деня се изпълнява в рамките на работното време на магазина – от 8:00 до 20:30ч.
Доставка на цветя извън работното време на магазина е възможно да бъде изпълнена при избор на цветя от наличните в нашите магазини и заявка на тел. 0888 032 888.
 Доставка на цветя за следващия ден или по-следваща дата се извършва в желан от вас часови интервал.

Доставка на цветя на територията на България

Доставката на цветя в различните градове на страната се извършва с личен куриер, което гарантира бързата доставка и свежестта на цветята, както с помощта на куриерски и транспортни фирми, доказали се като коректни партньори и с особено внимание към специалните пратки с естествени цветя, които са специфични за съхранение и поддръжка.

  На територията на големите градове в България, доставката на цветя е възможно да бъде изпълнена:
Супер експресно в рамките на един час при бърза поръчка на тел. 0888 032 888 и избор от наличните цветя в нашите магазини.
Експресната доставка на цветя за деня се изпълнява за 4 часа.
Стандартната доставка на цветя и подаръци за деня се изпълнява в рамките на работното време на магазина – от 8:00 до 20:30ч.
Доставка на цветя извън работното време на магазина е възможно да бъде изпълнена при избор на цветя от наличните в нашите магазини и заявка на тел. 0888 032 888.
Важно е доставката на цветя извън работното време на магазина да бъде заявена предварително на тел.0888 032 888.
 Доставка на цветя за следващия ден или по-следваща дата се извършва в желан от вас часови интервал.

  На територията на малките градове в България, доставката на цветя е възможно да бъде изпълнена Експресна доставка  в рамките на 4 часа при бърза поръчка на тел. 0888 032 888 и избор от наличните цветя в нашите магазини. Експресната доставка на цветя за деня се изпълнява за 4 часа. Стандартната доставка на цветя и подаръци за деня се изпълнява в рамките на работното време на магазина – от 8:00 до 20:30ч.
Доставка на цветя извън работното време на магазина е възможно да бъде изпълнена при избор на цветя от наличните в нашите магазини и заявка на тел. 0888 032 888.
 Доставка на цветя за следващия ден или по-следваща дата се извършва в желан от вас часови интервал.

  До малки населени места в България
Важно е при поръчка на цветя, букети и подаръци с доставка до малки населени места в страната да бъде направено предварително запитване на тел.0888 032 888 или 0883370032 за уточняване на детайли относно датата за доставка, часовия интервал за доставката на цветя и подаръци, както и видовете цветя и артикули, които предпочитате.  Доставката на цветя е възможно да бъде изпълнена като Стандартна доставка на цветя  в рамките на работния ден при бърза поръчка на тел. 0888 032 888 и избор от наличните цветя в нашите магазини. Стандартната доставка на цветя и подаръци за деня се изпълнява в рамките на работното време на магазина – от 8:00 до 20:30ч.
Доставка на цветя извън работното време на магазина е възможно да бъде изпълнена при поръчка на цветя най-малко един ден преди датата за доставка и избор на цветя от наличните в нашите магазини. Важно е доставката на цветя извън работното време на магазина да бъде заявена предварително на тел.0888 032 888.
 Доставка на цветя за следващия ден или по-следваща дата се извършва в желан от вас часови интервал и съобразно отдалечеността на населеното място и други индивидуални особености при доставянето на цветята и подаръците.

Подготовка за доставка на цветя до адрес

След направена поръчка в Онлайн магазин на www.flowers-angely.com  или заявка по телефона (0888 032 888; 0883370032) за доставка на цветя и подаръци, започва подготовката за изпращането на цветята.
Бутик за цветя АНЖЕЛИ заявява куриер или информира личните си куриери за предстоящата доставка на цветя. Подбират се най-красивите и свежи цветя за избрания от вас модел букет, кутия с цветя, кошница с цветя или друг специален артикул от естествени цветя. Осигуряват се необходимите видове цветя според избрания модел букет, ако те не са в наличност в магазина в момента на направената от вас заявка за доставка на цветя до адрес.
Цветята се аранжират непосредствено преди изпълнението на доставката. Това гарантира свежестта на цветята и техния перфектен вид при доставянето им на посочения адрес.

Доставка на цветя в гр.Пловдив
Доставката на цветя в Пловдив се изпълнява на следващия ден или по-следваща дата в зависимост от Вашите предпочитания. Цветята се доставят в избран от вас часови интервал. Доставката се извършва с куриерски и транспортни фирми доказали се с коректност и специално отношение към клиента. Доставката на букет – подарък е възможно да се изпълни експресно в деня на направената поръчка. В този случай се доставя от личен куриер. Тази услуга ще се отрази на цената за доставката, за която е необходимо да направите запитване на тел. 0888 032 888. . Доставка на цветя и подаръци до гр.Пловдив се изпълняват всеки ден от седмицата. За доставка в дните събота и неделя , моля направете запитване на посочените телефони за възможни часове за доставка , налични цветя и цена на доставката.

Доставка на цветя в гр.Варна
Доставката на цветя във Варна се изпълнява на следващия ден или по-следваща дата в зависимост от Вашите предпочитания. Цветята се доставят в избран от вас часови интервал. Доставката се извършва с куриерски и транспортни фирми доказали се с коректност и специално отношение към клиента. Доставка на цветя, букети, кошници с цветя и подаръци до Варна се изпълняват през седмицата с графика на куриерските фирми.

Доставка на цветя в гр. Бургас

Доставката на цветя в Бургас се изпълнява на следващия ден или по-следваща дата в зависимост от Вашите предпочитания. Цветята се доставят в избран от вас часови интервал. Доставката се извършва с куриерски и транспортни фирми доказали се с коректност и специално отношение към клиента и грижа за цветята. Доставка на цветя, букети, кошници с цветя и подаръци до Бургас се изпълняват през седмицата с графика на куриерските фирми.

Доставка на цветя в гр. Плевен

Доставката на цветя в Плевен е желателно да бъде заявена преходния ден или по-ранна дата. Доставките се изпълняват в избран от клиента часови диапазон. В събота се доставят букетите до 13ч ( до промяна политиката на куриерските фирми). Може да бъде избран продукт за доставка от почти цялата гама артикули, които предлага бутик за цветя АНЖЕЛИ, в това число букети, аранжировки, кошници с цветя, кошници със саксийни растения, кутия с цветя, плюшено мече, плюшено мече с рози, булчински букет, букети от лалета, букет от божури, букет от жълти рози, букети от бонбони, 101 червени рози, 101 бели рози, 101 розови рози, пролетни букети, букет от слънчогледи, букети от рози, цветя за бебе, подаръци за кръщене и други.
Зарадвайте любим в град Плевен бързо и лесно с доставка на прекрасните цветя от бутик АНЖЕЛИ.
Свържете се на тел. 0888 032 888.

Този сайт използва бисквитки за по-добра работа и Ваше улеснение.