Списък продукти от Онлайн магазин за цветя "Анжели"

Онлайн магазин за цветя "Анжели"

Доставка на цветя

Бутик за цветя „Анжели“ приема вашите поръчки за доставка на цветя и подаръци за цялата страна седем дни в седмицата, всеки ден от годината. 

Как може да поръчате цветя онлайн?

Според предпочитанията ви за срок на доставка имате възможност да избирате между три опции при поръчка:

  • Стандартна: важи за цялата страна и се заявява поне един ден преди желаната дата. Цената е 5 лв. независимо от населеното място;
  • Експресна: извършва се в в рамките на работното време в деня на вашата поръчка. Важи за градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Кърджали.  Цената е 7 лв.;
  • Супер експресна: изпълнява се до 4 часа след изпращане на окончателната заявка. Цената на услугата е 10 лв. и е само за гр. София!

Забележка: За страната доставките в неделен ден се извършват само след предварително запитване на тел. 0883370032 или на e-mail: store@flowers-angely.com. 

В кои часове се изпълняват поръчките?

Всеки клиент има възможност да избере най-подходящия интервал за получаване на поръчаните цветя:

  • От 8:00 ч. до 12:00 ч.
  • От 12:00 ч. до 17:00 ч.
  • От 17:00 ч. до 20:00 ч.

Описаните по-горе часове за изпълнение не важат за дните 14-ти февруари и 8-ми март поради невъзможност да се гарантира с точност доставка в желаното време!

Защо да се доверя на „Анжели“?

Бутик за цветя „Анжели“ доставя букети и подаръци вече едно десетилетие. Може да се доверите на нашия опит и професионализъм, за да донесете радост на любим човек по всякакъв повод като рожден ден, професионален празник или юбилей. А за да гарантираме отличното състояние и свежестта на цветята, използваме собствен куриер за транспортиране на избраните от вас продукти. 

За поръчки се обадете сега на телефони:

0888 032 888

0883 37 00 32

0887 07 68 08

Очакваме ви!

 

Доставка на цветя и букети в София

По-малко

Този сайт използва бисквитки за по-добра работа и Ваше улеснение.