Сърце от пъстри цветя

Сърце от пъстри цветя

155,00 лв.
С вкл. данък

Сърце от пъстри цветя. Красива аранжировка във формата на сърце, състояща се от прасковени рози, бели рози, бяла еустома, розов лилиум, розови рози и допълващи цветя и зеленини.

Приблизителни размери на сърцето: малък размер - 38/38см., голям размер - 50/55см.

Цена на сърцето от цветя - малко - 155лв; голямо - 245лв

Можете да поръчате поздравителна картичка,плюшено мече, торта, бонбони, или друг подарък от категория Подаръци в Онлайн магазин Анжели.

 Поръчки за доставки  се приемат 24 часа в денонощието онлайн.
 Бутик за цветя „Анжели” извършва доставка на кошници с цветя, букети, цветя за сватба и други подаръци на територията на цялата страна, като експресни доставки се приемат за гр.София.

 тел. 0888 032 888

Цена на стандартна доставка – 5лв; Цена на експресна доставка – 7лв.

Размер

 

Сърце от пъстри цветя. Красива аранжировка във формата на сърце, състояща се от прасковени рози, бели рози, бяла еустома, розов лилиум, розови рози и допълващи цветя и зеленини.

Приблизителни размери на сърцето: малък размер - 38/38см, голям размер - 50/55см.

Цена на сърцето от цветя - малък размер-  155лв; голям размер - 245лв

Можете да поръчате поздравителна картичка, ваза, плюшено мече, торта, бонбони, вино или друг подарък от категория Подаръци в Онлайн магазин Анжели.

Магазин за цветя „Анжели” извършва доставка на цветя и подаръци всеки  ден – 365 дни в годината.
 Поръчки за доставки  се приемат 24 часа в денонощието онлайн.
 Бутик за цветя „Анжели” извършва доставки на кошници с цветя, букети, цветя за сватба и други подаръци на територията на цялата страна, като експресни доставки се приемат за град София.

 тел. 0888 032 888

Цена на стандартна доставка на цветя – 5лв – при доставка на следващия ден или последваща дата; Цена на експресна доставка на цветя – 7лв – при доставка на бъкета в дена на поръчката;
Цена на СуперЕкспресна доставка на цветя – 10лв – при доставка на букета в рамките на 4 часа от направената поръчка. СуперЕкспресна доставка се изпълнява на територията на гр.София и близки населени места. За изпълнението на СуперЕкспресна доставка до градове в периметър от 20км от София е необходимо да направите предварително запитване по телефона - 0888 032 888.

Аранжирането на цветя е творчески процес. Всеки букет или композиция се изработва специално за Вас непосредствено преди изпълнението на доставката. Флористите от бутик за цветя Анжели, влагат професионализъм, сръчност и творчески подход във всеки аранжимент. Продуктите се изработват максимално близки до сниманите цветя и букети. Възможна е замяна на някои видове цветя или допълнения, за да се доближим възможно най-много до визията на избрания от вас продукт.
Доверете се на професионализма и над 10 годишния опит в аранжирането и доставката на красиви букети в София и България.

Всички снимки на цветя, букети, подаръци маркирани с лого в сайта на бутик за цветя АНЖЕЛИ са авторски.

998 Артикула
Нов продукт

Доставка на цветя и букети в София

Няма ревюта

Вижте също и:

Този сайт използва бисквитки за по-добра работа и Ваше улеснение.